Academic Recognition Assembly Schedule – April 14, 2017

Period

Class Time

1st

7:30 – 8:18 (48 min)

2nd

8:23 – 9:11(48 min)

Assembly

9:21-10:16 (55 Min)

3rd

10:26 – 11:14 (48min)

4th

A Lunch 11:19 – 11:49 (30 Min)

Class 11:54 – 12:42 (48 min)

B Lunch  12:12 – 12:42 (30 Min)

Class 11:19 – 12:07 (48min)

5th

12:47 – 1:35 (48 min)

6th

1:40 – 2:28 (48 min)

7th

2:33 – 3:21 (48 min)

 

Academic Recognition Assembly 2017