Activities

Special Schedule – Homecoming Monday

Monday, September 30th, 2019

Homecoming Assembly Schedule

Period Class Time  
1st 7:30 – 8:17(47 min)  
2nd 8:22 – 9:09 (47 min)  
3rd 9:14 – 10:01 (47 min)  
4th A Lunch 10:06 – 10:36 | Class 10:41 – 11:28 (47 min)  
  Class 10:06 – 10:53 (47 min) | B Lunch 10:58 – 11:28  
5th 11:33 – 12:20 (47 min)  
6th 12:25 – 1:12 (47 min)  
7th 1:17 – 2:04 (47 min)  
Assembly 2:14 – 3:21 (67 Min)  

Special Schedule – Homecoming Friday

Friday, October 4th, 2019

Homecoming Assembly Schedule

Period Class Time
1st 7:30 – 8:15 (45 min)
2nd 8:20 – 9:05 (45 min)
3rd 9:10 – 9:55 (45 min)
4th A Lunch 10:00 – 10:30 | Class 10:35 – 11:20 (45 min)
  Class 10:00 – 10:45 (45 min) | B Lunch 10:50 – 11:20
5th 11:25 – 12:10 (45 min)
6th 12:15 – 1:00 (45 min)
7th 1:05 – 1:50 (45 min)
Assembly 2:00 – 3:21 (81 Min)

AP Testing Schedule 2019

Please note the testing day and location.

Date Location Time Subject
Friday, May 10, 2019 CCR/CCC 7:30-12:30 US History
Friday, May 10, 2019 Room 220 11:45-3:30 Computer Principles
Monday, May 13, 2019 Small Gym 7:30-12:00 Bio
Tuesday, May 14, 2019 Small Gym 7:30-12:00 Calc AB
Tuesday, May 14, 2019 CCR 7:30-12:00 Calc BC
Tuesday, May 14, 2019 Small Gym 11:45-3:30 Human Geo
Wednesday, May 15, 2019 CCA 7:30-12:00 Lang and Comp
Friday, May 17, 2019 CCR 11:45-3:30 Computer A